Blog

Potravinové intolerance – na jaké potraviny si dát pozor?

Potravinové intolerance – na jaké potraviny si dát pozor?

V poslední době roste počet lidí, kteří hledají pomoc u specialistů kvůli nejasným zažívacím obtížím, intolerancím nebo potravinovým alergiím. Jaký je rozdíl mezi alergií a intolerancí? Proč některé potraviny „nesedí“? A jak zjistit, co vašemu tělu škodí? Pojďme společně odhalit nejčastější viníky a praktické kroky, jak zlepšit zdraví vašeho trávení.

Nemoci

Všechny články
5 nejčastějších kožních onemocnění a probiotika
atopický ekzém

5 nejčastějších kožních onemocnění a probiotika

Kůže, náš největší orgán, nás chrání před vnějšími vlivy a je zrcadlem našeho zdraví. Kožní onemocnění, jako akné, atopická dermatitida nebo psoriáza, ovlivňují nejen zdraví, ale i psychiku. ...

Až 94 % zákazníků cítí rozdíl po 3 měsících užívání Symprove

Využijte zvýhodněné nabídky 2+1 měsíce zdarma a pociťte benefity zdravého mikrobiomu i vy.

Symprove