Blog

Potravinové intolerance – na jaké potraviny si dát pozor?

Potravinové intolerance – na jaké potraviny si dát pozor?

V poslední době roste počet lidí, kteří hledají pomoc u specialistů kvůli nejasným zažívacím obtížím, intolerancím nebo potravinovým alergiím. Jaký je rozdíl mezi alergií a intolerancí? Proč některé potraviny „nesedí“? A jak zjistit, co vašemu tělu škodí? Pojďme společně odhalit nejčastější viníky a praktické kroky, jak zlepšit zdraví vašeho trávení.

Nemoci

Všechny články
Přemnožení bakterií tenkého střeva
mikrobiom

SIBO. Vše o nemoci postihující tenké střevo – Symprove

SIBO, syndrom bakteriálního přerůstání tenkého střeva, je syndrom způsobený přemnožením bakterií v tenkém střevě. Jak se sem dostaly? Odkud přerůstají?

Až 94 % zákazníků cítí rozdíl po 3 měsících užívání Symprove

Využijte zvýhodněné nabídky 2+1 měsíce zdarma a pociťte benefity zdravého mikrobiomu i vy.

Symprove